Samenwerking

Ik werk nauw samen met Praktijk Samen Wijs van Petra Kuiper. Petra is kinder- en jeugdtherapeut. Een bijzonder samenspel van twee praktijken op één locatie.

In samenwerking met Praktijk Samen Wijs bieden we een competentietraining met als doel om kinderen en jongeren stevig in hun schoenen te zetten en om ze voldoende sociaal vaardig te maken om adequaat te kunnen functioneren in dagelijkse situaties. Stap in je kracht is een bijzondere training die zoveel mogelijk in de buitenlucht plaats vindt op de boerderij. Klik hier voor meer informatie over de stap in je kracht training.

In samenwerking met Praktijk Gravenburg kan ik u antwoord geven op de vraag of er bij uw kind sprake is van dyslexie/dyscalculie. Het gaat dan om niet-vergoed dyslexieonderzoek.

Sinds kort wordt er in samenwerking met Praktijk Samen Wijs en Zorgbuurderij De Heemen een gedragsinterventie aangeboden. Allen bieden wij zorg in groene omgeving voor kinderen en jeugdigen vanuit het hart. Klik hier voor meer informatie over het product: Van groei tot bloei.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u telefonisch of via een email contact opnemen met De Ezelsbrug.


Praktijk voor RT en huiswerkbegeleiding De Ezelsbrug | Terhornseweg 1 | 9914 TC Zeerijp | 0596-581368
info@deezelsbrug.nl | KvK 01133075

Ga naar de website Ga naar de website Ga naar de website