Carla Hartman - Wiersema

Ik ben Carla Hartman-Wiersema. Mijn praktijk De Ezelsbrug heb ik opgericht in 2008. Daarvoor heb ik acht jaar les gegeven in het voortgezet onderwijs op een VMBO-school. Ik ben tweede graads bevoegd docent scheikunde. Daarnaast heb ik een Master Special Educational Needs behaald, met als richting remedial teaching. Met liefde, zorg en aandacht laat ik leerlingen leren.
Petra Kuiper

Mijn naam is Petra Kuiper en ik ben opgeleid tot kinder- en jeugdtherapeut en sociaal pedagogisch hulpverlener. Ik heb een eigen praktijk voor kinder- en jeugdtherapie: Praktijk Samen Wijs. Mijn praktijk is te vinden op dezelfde locatie als De Ezelsbrug.

Ik werk al vele jaren samen met Carla. We vullen elkaar aan om de best mogelijke hulp aan kinderen en jongeren te geven. Binnen De Ezelsbrug geef ik huiswerkbegeleiding, individuele toetsvoorbereiding en bijlessen in exacte vakken. Ook geef ik samen met Carla de training 'Stap in je kracht'.

In mijn eigen praktijk zijn kinderen en jongeren welkom die meer intensieve individuele begeleiding nodig hebben op sociaal- emotioneel gebied. Soms gaat er achter moeilijkheden in het leren namelijk een ander probleem schuil dat eerst opgelost moet worden.

Voor meer informatie over mijzelf en de begeleiding die mogelijk is binnen mijn praktijk, kijk dan op www.praktijksamenwijs.nl.


Marije Jumelet

Ik ben Marije Jumelet. Ik ben docent beeldende vorming en kunstgeschiedenis eerste graad en heb 2 jaar les gegeven. Sinds 2007 heb ik een eigen bedrijf, genaamd Uiledraak Producties. In 2009 heb ik de cursus Productieleider Podiumkunsten afgerond. Mijn werkveld is breed. Ik werk graag met mensen en kijk wat er op mijn pad komt, bijvoorbeeld: workshops op scholen, theater producties en kunst maken. Daarnaast werk ik als groepsbegeleider op een zorgboerderij met jong en oud. Door mijn buitenland ervaringen heb ik mij verdiept in de Engelse taal. Door mijn werkervaring ben ik een echte planner. Bij de Ezelsbrug geef ik huiswerkbegeleiding en bijles Engels.


Praktijk voor RT en huiswerkbegeleiding De Ezelsbrug | Terhornseweg 1 | 9914 TC Zeerijp | 0596-581368
info@deezelsbrug.nl | KvK 01133075