Het team van Praktijk De Ezelsbrug

Praktijk De Ezelsbrug bestaat sinds 2008. Gestart als eenmanszaak en opgericht door Carla Hartman-Wiersema. Sinds 2018 vormt Praktijk De Ezelsbrug een vennootschap onder firma met daarin drie vennoten. Naast Carla zijn dit Petra Kuiper en Marije Jumelet. Het team bestaat daarnaast uit Marjelle Schutter, Melissa Dales, Hennie Vermeulen en Linda Kruizinga


Carla Hartman - Wiersema

Ik ben Carla Hartman-Wiersema. Voor de oprichting van De Ezelsbrug heb ik acht jaar les gegeven in het voortgezet onderwijs op een VMBO-school. Ik ben tweede graads bevoegd docent scheikunde. Daarnaast heb ik een Master Special Educational Needs behaald, met als richting remedial teaching. Met liefde, zorg en aandacht laat ik leerlingen leren.
Petra Kuiper

Mijn naam is Petra Kuiper en ik ben sinds 2011 werkzaam bij De Ezelsbrug. Eerst als begeleidster in de huiswerkklas en later ben ik steeds meer individuele leerbegeleiding gaan geven. Mijn specialisme ligt bij de exacte vakken. Ik ben geen docent, maar put mijn kennis uit eigen ervaring. Na het VWO heb ik de opleiding sociaal pedagogische hulpverlening (SPH) gedaan. Het sociale aspect komt goed van pas in het begeleiden van de leerlingen.
Naast vennoot binnen Praktijk De Ezelsbrug heb ik op dezelfde locatie een eigen praktijk voor kinder- en jeugdtherapie: Praktijk Samen Wijs. Sinds 2016 ben ik afgestudeerd integratief kinder- en jeugdtherapeut en begeleid ik met veel rust en aandacht kinderen en jongeren een steuntje in de rug nodig hebben op sociaal- emotioneel gebied. Soms gaat er achter moeilijkheden in het leren namelijk een ander probleem schuil dat eerst opgelost moet worden.

Voor meer informatie over mijzelf en de begeleiding die mogelijk is binnen mijn praktijk, kijk dan op www.praktijksamenwijs.nl.


Marije Jumelet

Ik ben Marije Jumelet. Ik ben docent beeldende vorming en kunstgeschiedenis eerste graad en heb 2 jaar les gegeven. Sinds 2007 heb ik een eigen bedrijf, genaamd Uiledraak Producties. In 2009 heb ik de cursus Productieleider Podiumkunsten afgerond. Mijn werkveld is breed. Ik werk graag met mensen en kijk wat er op mijn pad komt, bijvoorbeeld: workshops op scholen, theater producties en kunst maken. Daarnaast werk ik als groepsbegeleider op een zorgboerderij met jong en oud. Door mijn buitenland ervaringen heb ik mij verdiept in de Engelse taal. Door mijn werkervaring ben ik een echte planner. Bij de Ezelsbrug geef ik huiswerkbegeleiding en bijles Engels.


Marjelle Schutter

Mijn naam is Marjelle Schutter. Na het VWO heb ik HBO Pedagogiek en de universitaire master Onderwijskunde gedaan. Binnen Praktijk De Ezelsbrug geef ik vooral individuele begeleiding en een groot deel van de bijlessen. Daarnaast doe ik de coördinatie hiervan. Ook ben ik betrokken bij het Beschermd Onderwijs en doe ik een aantal administratieve werkzaamheden.
Ik vind het mooi om mee te kijken wat een jongere nodig heeft om tot leren te komen en ik lever hier als dat mogelijk is graag een bijdrage aan. Dit kan zowel vakinhoudelijk zijn als op het gebied van studievaardigheden, zelfvertrouwen en motivatie.
Ik ben aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.


Praktijk De Ezelsbrug | Terhornseweg 1 | 9914 TC Zeerijp | 0596-568320
info@deezelsbrug.nl | KvK 70553319